1. Home
  2. > Zomerbloeiers
  3. > Nieuws
  4. > Tuin als tweede huiskamer

Tuin als tweede huiskamer

Vintage in de tuin? Jazeker! Ook in de tuin is dit een populaire trend. Zomerbollen heb de kracht om deze sfeer neer te zetten en van de buitenruimte een tweede huiskamer te maken.

Traditioneel

Hou je van tradities? Koester je door de jaren heen vergaarde kennis en draag je lokale ondernemers een warm hart toe? Velen met jou voelen zich het prettigste bij het oude vertrouwde. De tuin is een perfecte plek om je in traditionele sferen te begeven, met jouw favoriete bloemen.

Harmonieus

Vintage en oud maken met een elkaar een vernieuwende tuinsfeer. Een sfeer met geborgenheid en gezellige plekjes om te zitten. Planten die al jaren in de tuin staan zijn van grote waarde, en krijgen veel liefde en aandacht. De combinatie met nieuw groen maakt het tot een harmonieus geheel. 

Knus

De tuin krijgt bijna het gevoel van een tweede huiskamer, zo knus voelt het. Zomerbollen als dahlia’s, Liatris, lelies en begonia’s, versterken dit gevoel. Ook vullen ze de bestaande beplanting goed aan. Combineer zomerbollen in zachte, vergrijsde pasteltinten met donkere geruststellende kleuren.

Trad-017_aangepast.png  Trad-026_aangepast.png

Trad-040_aangepast.png  Trad-061_aangepast.png

 

Deel deze pagina:
Terug naar Nieuws