1. Home
  2. > Zomerbloeiers
  3. > Nieuws
  4. > Statement met zomerbollen

Statement met zomerbollen

Ben je klaar met het zoetsappige in je tuin? Breek de regels en pak je vrijheid. Maak met zomerbollen een rauwe en stoere plek van je tuin.

Regels

Voel je het ook? De overheid en grote bedrijven krijgen steeds meer macht zonder dat we daar erg in hebben. Denk aan bedrijven als Facebook en Google, en ook de betutteling door de politiek. Langzaam maar zeker worden steeds meer regels opgelegd. Waar is onze vrijheid gebleven? De beperking in vrijheid is voelbaar, maar ervan los raken is bijna onmogelijk omdat we er afhankelijk van zijn. Toch kan het, door in je tuin met zomerbollen aan de slag te gaan. Laat van je horen en kom in protest.
  226097.jpg  226091.jpg

226094.jpg  226090.jpg

Statement 

In je eigen tuin kun je doen en laten wat je wilt, want hier gelden al die opgelegde  regels niet. Breek met de verharding van de heersende maatschappij en maak je statement met alle materialen die je maar kunt vinden. Niets is vreemd, alles is mogelijk. Gooi vooral niets weg, recyclen onderstreept het jezelf losmaken van de weggooi maatschappij. Vooral de kleuren zwart, rood en bordeaux doen het goed. Zomerbollen zoals lelies, begonia’s, calla’s en dahlia’s zetten de boodschap van vrijheid kracht bij.

226096.jpg  226092.jpg

226095.jpg  226089.jpg

Deel deze pagina:
Terug naar Nieuws