1. Home
  2. > Zomerbloeiers
  3. > Nieuws
  4. > Tuin hip en trendy met zomerbollen

Tuin hip en trendy met zomerbollen

Laat je inspireren door de tuintrends van 2016

Het is voorjaar en buiten lonkt... De tuin en het terras moeten aan kant om zo snel mogelijk van de zon te kunnen genieten! En dan wel hip en trendy natuurlijk. In 2016 staan de 3 stijlen The World Beyond, Reconsider Space en Connect The Story centraal. Om de beste tuinsfeer te creëren kunnen zomerbollen niet ontbreken, want ze maken de tuin compleet. Laat je inspireren door de tuintrends van 2016 en maak van jouw tuin een groene plek met een maximale genietfactor.

The World Beyond

Heb je ook zin om lekker weg te dromen? Naar een wereld waarin alles kan en mag? De tuin is een perfecte plek om fantasie en sprookjes tot leven te laten komen. Sereniteit en fantasie zijn hierin de sleutelwoorden. Spannende kleuren zoals donkerrood, blauwgroen en zoet roze roepen de juiste sfeer op. Natuurlijke vijvers, poeltjes met bemoste randen en lieflijke oeverbegroeiing versterken de dromerige sfeer. Een uitje naar de tuin wordt zo een spannende beleving; een manier om los te komen van de dagelijkse hectiek. Durf te ontdekken en laat de zintuigen prikkelen door bijzondere kleuren en materialen.

bulb afbeelding  bulb afbeelding

bulb afbeelding  bulb afbeelding

bulb afbeelding  bulb afbeelding

Reconsider Space

In en om het huis worden ruimtes steeds vaker anders gebruikt dan oorspronkelijk was bedoeld. De opvallendste verandering is de versmelting van binnen en buiten. Ze werden altijd gebruikt als twee gescheiden ruimtes met een pui die de twee opsplitste. Nu zie je dat beide ruimtes bij elkaar worden getrokken en één functie krijgen. Ook andere plekjes in de tuin die normaal achter elkaar lagen, zoals het terras, de border en de vijver, schuiven nu in elkaar. Opvallende planten worden gebruikt als herkenningspunt van de plek. Wit en zwart zijn de belangrijkste kleuren, in combinatie met harde kleuren geel, kobaltblauw, rood en groen. Krachtige, geometrische vormen maken het tot een verrassende tuin.

bulb afbeelding  bulb afbeelding

bulb afbeelding  bulb afbeelding

bulb afbeelding  bulb afbeelding

Connect The Story

De ontdekkingstuin! Hoe leuk is het om elke plant de volle aandacht te geven? Ook onkruid is natuur en kan prachtig zijn. In deze tuin is geen strakke border te vinden maar heerst een natuurlijke nonchalance. Er staan veel verschillende soorten planten in de tuin. De harmonie wordt gecreëerd door een of meerdere overeenkomsten tussen de vele planten, zoals de kleur van het blad. De tuin heeft een trendy eco-uitstraling, en er worden nieuwe materiaalcombinaties zoals gerecycled plastic met een kern van riet gebruikt.

bulb afbeelding  bulb afbeelding

bulb afbeelding  bulb afbeelding

bulb afbeelding  bulb afbeelding

Deel deze pagina:
Terug naar Nieuws